Nyt julemat på Oslo Street Food
Denne desember kan du smake julemat på en helt ny måte. Vi åpner en egen popup-matbod med klassiske juleretter, servert på street food-vis. Her får du ribbe, pinnekjøtt og laks i nye kombinasjoner, laget for å spises på farten eller nytes sammen med venner i hallen. Matboden står hos oss ut hele desember.
Klassikere med en street food-vri
Vi har tatt utgangspunkt i tradisjonelle julesmaker, men satt dem sammen i en mer uformell og moderne variant. Perfekt enten du bare vil ha noe godt mellom slagene, eller du samler gjengen til en avslappet førjulskveld.
Dette serverer vi i juleboden:
Ribbe Fluffy Bun
Stekt ribbe med syltet rødkål og ingefær, hoisin med einer og brunost, frisk koriander og knust svor – servert i en myk, dampet bun.
Nordic Pinnekjøtt Wrap
Revet pinnekjøtt, sprøstekt sellerirot, tyttebærsalsa med lime, syltet rødløk, koriander og hvitløksrømme med timian – rullet i en varm potetlefse.
Pinnekjøtt Bowl
Revet pinnekjøtt servert med smørstekt kålrotpuré, rødkålkompott med eple, grønnkål, potetchips og tyttebærvinaigrette.
Christmas Waffle med laks
Vaffel toppet med røkt laks, dill–sennepskrem, rødløk, sprø kapers, dill og litt sitron.
Dronning Mauds Pudding
En klassisk dessert fra Haugesund med lag av eggedosis, krem og revet sjokolade.
Julemat som passer perfekt til julebordet
Popup-boden er perfekt hvis du vil ha litt julemat midt i alt det andre gode som finnes hos OSF, enten du tar en kjapp lunsj, en matpause mellom juleshopping, eller vil kombinere det med et julebord i hallen.
Du finner julematboden hos Oslo Street Food hele desember. Julematboden er åpen mandag–torsdag fra kl. 16, og på fredager følger den våre vanlige åpningstider fra kl. 11.
